Nieuws

Familievoorstelling I-music

De Koninklijke Harmonie St. Cecilia Rotem presenteert op vrijdag 1 mei de familievoorstelling I-music, een concert waarin jong en oud geprikkeld worden door harmonieuze KRIEBELKLANKEN!

Via de digitale wereld wordt het orkest tot leven gebracht naar de realiteit van ‚ik musiceer’. Samen met enkele acteurs neemt de harmonie u mee op een interactieve muzikale ontdekkingsreis. Aansluitend op de voorstelling kunnen de kinderen zelf KRIEBELKLANKEN produceren op de verschillende muziekinstrumenten!

De voorstelling start om 17.00 u en vindt plaats in zaal Nieuwenborgh Stokkem.
Deze muzikale ontdekkingstocht wordt vooraf ingeleid in de basisscholen (laatste kleuterklas t.e.m. 3de leerjaar), de stedelijke Kunstacademie Dilsen-Stokkem, tijdens de digitale week, via de gezinsbond … Ook in de maanden volgend op de voorstelling kunnen de kinderen nog verder proeven van de verschillende instrumentengroepen (houtblazers, koperblazers, snaarinstrumenten, slagwerk) en dit zowel via de digitale media als tijdens LIVE repetities.

i-Music is een organisatie van de Koninklijke Harmonie St. Cecilia Rotem i.s.m. Vlamo, de gezinsbonden afdeling Dilsen-Stokkem, het stadsbestuur Dilsen-Stokkem, de stedelijke Kunstacademie en basisscholen.
Toegang: 3 euro (kinderen van 4 t.e.m. 14 jaar); 5 euro (volwassenen) 

Tickets verkrijgbaar bij muzikanten of via ceciliarotem@gmail.com

Met dit project is St.Cecilia Rotem 1 van de 4 genomineerden in Vlaanderen voor de Vlamo-award!

 

---------- LINK  NAAR DE INTERACTIEVE PREZI ALS VOORSMAAKJE VOOR I-music  ----------

 

          affiche imusic

Geplaatst door Danny Notermans op 04-01-2015