Nieuws

The sound of Musical

Het jaarlijkse eindejaarsconcert van de Kon. Harmonie St.Cecilia Rotem staat dit jaar volledig in het teken van de musical.  Samen met het kinderkoor K!Di Dilsen en special guests Sasha Rosen en Ivann Vermeer laten wij u genieten van de mooiste muziek uit musicals als West Side Story, Les misérables, Annie, Tarzan, Grease e.v.a.

Dit alles samen met een spetterende lichtshow en live videoprojectie op groot scherm zorgen ervoor dat u een onvergetelijke avond of namiddag zal beleven!

Graag stellen wij u onze muzikale gasten voor:

kinderkoor

K!di Dilsen: dit kinderkoor bestaat uit zo'n 60 kinderen tussen 5 en 14 jaar en staat onder leiding van Fabienne Kortooms.

sasha rosen

Sasha Rosen: Deze 34-jarige Nederlandse studeerde musical aan het conservatorium te Alkmaar en de Guidford School of Acting in Engeland. Ze tradt reeds op in musicals als Sneeuwwitje,  Mamma Mia, Grease, Beaty and the Beast, Grease e.a. Samen met haar echtgenoot Davy Gilles (van The Romeo's) vormt ze het duo "Sasha & Davy".

ivann vermeer

Ivann Vermeer: Deze 31-jarige zanger behaalde in 2005 de derde plaats in het programma "X-factor" en stond reeds op de planken met Umberto Tozzi, Paul Young, The Three Degrees. Hij is momenteel te beluisteren als leadzanger in het VTM-programma "Sterren op de dansvloer"

De opvoeringen vinden plaats op zaterdag 29 december om 20u en op zondag 30 december om 15u in zaal Nieuwenborgh te Stokkem. 

Tickets: vvk 10€ / kassa 12,50€ (geen genummerde plaatsen!)

Reservaties: ceciliarotem@gmail.com

Geplaatst door Danny Notermans op 14-12-2012